Sýr tavený Apetito smetanový 150 g

47,62 Kč –41 %
Sýr tavený Apetito smetanový  150 g
47,62 Kč –41 % 27,90 Kč 18,60 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks)


Akce platí do 22.5. 2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Apetito smetanové má díky poctivé porci čerstvé smetany tu nejlahodnější smetanovou chuť. Díky univerzální chuti se hodí nejen na chleba, ale i do omáček, pomazánek apod.
Original* od 1973. *Vyrábíme v Hodoníně už 40 let. Tradice z Hodonína Psal se rok 1973, když jsme v hodonínské mlékárně spojili čerstvou smetanu s kombinací nejkvalitnějších sýrů, a dali tak vzniknout tavenému sýru Apetito. Díky vysokému podílu smetany vznikl originál, jehož lahodnou chuť jste si zamilovali. Apetito je tradiční značka tavených sýrů. Českým symbolem kategorie po desetiletí vyráběná v Hodoníně. Více o Apetito sýrech na www.apetito.cz.
Savencia Fromage & Dairy, a. s. je francouzská rodinná společnost působící v České republice a na Slovensku od roku 1993. V současnosti je v obou zemích lídrem na trhu se sýrovými a mléčnými specialitami, a to především díky jedinečné kvalitě a nezaměnitelné chuti svých výrobků. Na českém trhu společnost Savencia Fromage & Dairy, a. s. zastřešuje známé značky jako například Lučina, Pribináček, Král Sýrů, Sedlčanský, Apetito, Liptov, a další.
Lahodná chuť krémové smetany

Složení:
Sýry (25 %), Obnovené odstředěné mléko, Voda, Máslo, Smetana ke šlehání (7,2 %), Mléčné bílkoviny, Tavicí soli (E 339, E 450, E 452), Sušené odstředěné mléko, Stabilizátory modifikovaný škrob a karagenan, Sůl, Regulátor kyselosti kyselina citronová, Smetanové aroma

Alergeny:
Obsahuje: Mléko

Skladování:
Skladujte při teplotě od 4 do 24 °C. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tavené sýry
Hmotnost: 0.15 kg
Energie: 884 kJ / 213 kcal
Tuky: 17 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 11 g
Sacharidy: 5,5 g
z toho cukry: 2,5 g
Bílkoviny: 9,5 g
Sůl: 1,9 g
Vápník: 240 mg (30 % *)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: