Jogurt Active s bifido kulturou Boni mix 130 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Kvalitu garantuje Olmajahoda
Složení:Mléko, Ochucující složka 10 % (jahody 60 %, cukr, kukuřičný škrob, koncentráty z citronové šťávy a šťávy z černé mrkve, vitamin D), Mléčná bílkovina, Jogurtové kultury, Kultura bifidobacterium, BB-12® 10⁷/g, Obsah tuku 2,4 %
Alergeny:
Obsahuje: Mléko
Skladování:
Spotřebujte do: viz datum na víčku. Uchovejte při teplotě od +2 °C do +8 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Nutriční hodnoty:
Energie | 283 kJ |
67 kcal | |
Tuky | 2,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,4 g |
Sacharidy | 6,9 g |
z toho cukry | 6,6 g |
Bílkoviny | 4,5 g |
Sůl | 0,12 g |
Vitamin D | 0,75 µg (15 %*) |
*% denní referenční hodnoty příjmu |
borůvka
Složení:Mléko, Ochucující složka 10 % (borůvky 60 %, cukr, kukuřičný škrob, koncentráty z citronové šťávy a šťávy z černé mrkve, vitamin D), Mléčná bílkovina, Jogurtové kultury, Kultura Bifidobacterium, BB-12® 10⁷/g
Alergeny:
Obsahuje: Mléko
Skladování:
Spotřebujte do: viz datum na víčku. Uchovejte při teplotě od +2 °C do +8 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Nutriční hodnoty:
Energie | 283 kJ |
67 kcal | |
Tuky | 2,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,4 g |
Sacharidy | 6,9 g |
z toho cukry | 6,6 g |
Bílkoviny | 4,5 g |
Sůl | 0,12 g |
Vitamin D | 0,75 µg (15%*) |
*% denní referenční hodnoty příjmu |
mango maracuja
Složení:Mléko, Ochucující složka 10 % (mangové pyré 45 %, cukr, maracujová šťáva 16,8 %, kukuřičný škrob, citronový, mrkvový a dýňový koncentrát, vitamin D), Mléčná bílkovina, Jogurtové kultury, Kultura Bifidobacterium, BB-12® 10⁷/g
Alergeny:
Obsahuje: Mléko
Skladování:
Spotřebujte do: viz datum na víčku. Uchovejte při teplotě od +2 °C do +8 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Nutriční hodnoty:
Energie | 283 kJ |
67 kcal | |
Tuky | 2,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,4 g |
Sacharidy | 6,9 g |
z toho cukry | 6,6 g |
Bílkoviny | 4,5 g |
Sůl | 0,12 g |
Vitamin D | 0,75 µg (15 %*) |
*% denní referenční hodnoty příjmu |
vanilka
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.